Fikret Orman'dan Oğuzhan yorumu

Fikret Orman'dan Oğuzhan yorumu

SPOR Haberleri

Edirne'de Kartal Yuvası mağazasının açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Oğuzhan'a övgüler yağdırdı.

Orman, "Oğuzhan, artık çıraklık dönemini bitirdi, ustalık dönemine geçti. Performansı, hem Türkiye'yi hem de Beşiktaş'ı memnun ediyor ama bir tek onu görmeyin. Takımızdaki tüm oyuncular yıldız. İşte Mario Gomez, milli takım formasını geri aldı. Quaresma dahil herkes gayet başarılı. Ancak lig uzun bir maraton. Biz hak ederek buraya geldik, hak ederek de bitirmek istiyoruz" dedi. 

GÜNEŞ'LE SIKINTI YOK 
Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesiyle ilgili soruya da, "Hocamızın performansı ortada. Kendisiyle mukavele sıkıntımız yok. Günü geldiğinde açıklanır" cevabını verdi. 

BAŞKANDAN ANLAMLI ZİYARET
Fikret Orman, Marmara Ereğlisi'nde denizde boğulma tehlikesi geçiren ve havasız kaldığı için beyin damarları hasar gören 14 yaşındaki Beşiktaş taraftarı Ömer Faruk Sarıca'yı Çorlu'da ziyaret etti. Ömer'e takımın formasını hediye eden Orman, "Bizler inançlı insanlarız. Küçük kardeşimiz için dua edeceğiz" diye konuştu.

ETO'O: FİKRET ORMAN BENİ ÇOK İSTEDİ AMA...
Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, TRT Spor'a ilginç itiraflarda bulundu. İşte satır başları: 
 Gençlik yıllarımda Fenerbahçe, yakın dönemde ise Galatasaray ve Beşiktaş'tan teklif aldım. 
 Beşiktaş Başkanı Fikret Orman beni getirmek için elinden geleni yaptı ama kısmet değilmiş. İlgisinden dolayı Sayın Fikret Orman'a çok teşekkür ediyorum. 
 Antalyaspor'u tercih ettim çünkü farklı bir ligde oynamak ve futbol dışında farklı bir kültürü yaşamak istedim . 
 Süper Lig'de en beğendiğim oyuncu Emre Belözoğlu. 
 "Eto'o bitmiş" yorumlarına iyi bir yanıt verdiğimi düşünüyorum. Şampiyonluk için üç büyüklerin şansı eşit.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...