Hamza Hamzaoğlu'nun yerine 4 aday var

Düzenleyen:
Hamza Hamzaoğlu'nun yerine 4 aday var

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adaylar belli oldu.

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adaylar belli oldu. Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra Galatasaray'ın başına gelmesi muhtemel 4 aday var. İşte o isimler...

Christoph Daum

Sarı-kırmızılı kulübün Christoph Daum ile önümüzdeki günlerde görüşeceği iddia edilmişti. Daum, röportajlarında Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığını belirtmişti. Daum önceden hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşmıştı. Alman çalıştırıcıyı şu an boşta olması ve Türkiye'yi tanıyor olması da bir adım öne çıkartıyor.

Mustafa Denizli

Mustafa Denizli de adaylar arasında yer alıyor. Tecrübeli hocanın özellikle Şampiyonlar Ligi için bir alternatif olabileceği konuşuluyor.

Ersun Yanal

Galatasaray'ın bir dönem ismi Ersun Yanal ile anılmıştı. Hamza Hamzoğlu'nun ayrılmasından sonra akla gelen isimlerinden biri de tecrübeli teknik adam oldu.

Tugay Kerimoğlu

Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen Tugay Kerimoğlu da adaylar arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...