Van Persie parıldıyor

Van Persie parıldıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, attığı goller ve hırsıyla dünkü antrenmana damgasını vurdu.

Süper Lig’e verilen milli ara, Robin van Persie’ye adeta ilaç gibi geldi. Bu süreçte kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde özel çalışmalar yapan Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü golcüsü fizik açıdan Mersin İdmanyurdu maçına hazır olduğunu gösterdi.

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü golcüsü Robin van Persie özel çalışmalar sayesinde zor günleri geride bırakmaya başladı.

Son maçlardaki etkisiz performansı nedeniyle kaptanlığını yaptığı Hollanda’nın kadrosunda da yer bulamayan Van Persie’ye, milli takım arası adeta ilaç gibi geldi. Fiziksel açığı sebebiyle geçen hafta takımdan ayrı olarak kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalışan Hollandalı yıldız bu özel çalışmaların faydasını kısa sürede gördü.

Tecrübeli forvet attığı goller ve hırsıyla dünkü çalışmanın adeta yıldızı oldu. Milli takım arasında fizik eksiklerini önemli ölçüde gideren Van Persie idmandaki isteğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Özel görüşme

Hollandalı yıldızın toparlanmasında, Teknik Direktör Vitor Pereira ile gerçekleştirdiği özel görüşmeler etkili oldu. Ayrıca geçen hafta sonu ailesi ile yaptığı üç günlük izin de futbolcunun kendini toparlamasına katkı sağladı. Dünkü antrenmanın en istekli ismi olan Robin van Persie, performansı ve golleriyle zorlu Mersin İdmanyurdu maçına hazır olduğunu gösterdi. Son iki sezonda yaşadığı sakatlıklar ve kaçırdığı maçlar nedeniyle fizik olarak geriye giden 32 yaşındaki Hollandalı yıldızın eski günlerine en kısa sürede geri dönmek için son haftalarda büyük çaba harcadığı ifade edildi.

İlk 60 dakika

Pereira’nın biraz daha zamana ihtiyacı olan Van Persie’yi kısa süreçte oynanacak maçlarda 60 dakika için düşündüğü belirtildi. Portekizli teknik adam, deneyimli golcüden maksimum verimi bu sayede alacağını düşünüyor. Sezon içinde yapılacak yüklemelerle Van Persie’nin 2. yarıda fizik olarak daha iyi duruma geleceği düşünülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...