Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a cevabı!

İşte Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a cevabı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adaylar belli oldu. Dursun Özbek'in görüşme yaptığı isim ortaya çıkarken tecrübeli teknik adamın teklifi kabul ettiği belirtildi. İşte o gelişme...

Fanatik'te yer alan habere göre; Dursun Özbek'in bir süre önce Denizli ile görüştüğü ortaya çıktı. Yakın bir süre önce teklif götürülen Denizli'nin, "Şu anda takımın başında bir teknik direktör var. O görevinin başındayken benim size net bir yanıt vermem şık ve etik olmaz" diyerek, teklifi geri çevirdiği öğrenildi.
 
Hamza Hamzaoğlu ile yönetim kurulu arasında iplerin gerilmesinin ardından Denizli ile yeni görüşmeler yapıldı. Çıkan sonuç ise...
 

MUSTAFA DENİZLİ 'TAMAM' DEDİ, ALTERNATİF YABANCI HOCA... 
Galatasaray'ın ısrarlı tutumu ve Hamza Hamzaoğlu'yla ayrılık kararı almasının ardından Mustafa Denizli'nin Sarı-Kırmızılı kulübün başına geçmeye ikna olduğu bildirildi. Yönetim kurulunun bu akşam saatlerinde yaptığı toplantıda Mustafa Denizli ismine de yöneticilerin büyük kısmından onay çıktığı ifade edildi. 
 
Galatasaray'ın, tüm ihtimallere karşılık ismi çok fazla bilinmeyen yabancı bir teknik adamı da alternatif olarak tuttuğu kaydedildi. Yönetimin, Mustafa Denizli ile yapılacak resmi anlaşmayı yarın duyurması bekleniyor.
Herhangi bir anlaşmazlık yaşanması durumunda ise sarı-kırmızılıların Christoph Daum ile temasa geçileceği iddia edildi.
Bir diğer seçenek ise Tugay Kerimoğlu'nun olduğu ifade edildi. Galatasaray eski futbolcusu ve antrenörü olan Kerimoğlu'nun şansı yüksek görülüyor.
En son seçenek olarak ise Fenerbahçe'nin ve Trabzonspor'un eski teknik direktörü  Ersun Yanal'ın adı seçenekler arasında değerlendiriliyor. 

GS TV'ye konuşan Fatih İşbecer, Antalyaspor maçında takımın başında Brezilyalı çalıştırıcı Claudio Taffarel'in olacağını söylerken teknik direktör Ersun Yanal'ın gündemlerinde olmadığını söyledi. 
 

Mustafa Denizli'nin kariyeri başarılarla dolu
Galatasaray'ın teknik direktörü olma konusunda en güçlü adayı olan tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kariyeri başarılarla dolu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemlerde şampiyonluk kupası kaldırarak üç büyük kulüpte şampiyonluk yaşayan ilk teknik direktör olarak tarihe geçen Mustafa Denizli, 1988-1989 sezonunda o zamanki ismiyle Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Galatasaray'a yarı final oynatarak, Türk futbol tarihine geçmişti. Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımla bir kez Türkiye Kupası ve 2 kez de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmayı başarmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...