Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ümit Davala'dan sürpriz hareket!

Ümit Davala'dan sürpriz hareket!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Sarı-kırmızılı takımın yeni hocası için ilk olarak Ersun Yanal'ın ismi konuşulmaya başlandı ancak yönetim yaptığı açıklamada bu isimle görüşmediklerini açıkladı.

Ümit Davala biyografisini değiştirdi

Bu gelişmenin ardından bu kez Mustafa Denizli'nin ismi gündeme gelirken, son bomba Ümit Davala'nın Twitter hesabında yaptığı değişiklik oldu. Galatasaray'ın eski yardımcı hocası ve futbolcusu Ümit Davala, Twitter hesabındaki biyografi köşesini "GalatasaraySK Tec.Director" olarak değiştirdi.
 

Mustafa Denizli & Ümit Davala

Bu güncelleme önce Ümit Davala'nın yeni teknik direktör olarak takımın başına geçebileceği şeklinde yorumlandı. Ancak daha sonra Mustafa Denizli'nin takımın başına geçip, Ümit Davala'nın da yardımcı hoca olabileceği iddiaları güçlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...