Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftardan Hüseyin Göçek tepkisi

/ Kaynak: İHA
Taraftardan Hüseyin Göçek tepkisi

SPOR Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasına Hüseyin Göçek'in atanmasına Siyah-Beyazlı taraftarlar tepki gösterdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek. Türkiye Futbol Federasyonu bu maça FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'i atadı. Gçöek'İn yardımcılıklarını ise Ekram Kan ve Orkun Aktaş yapacak. 

Hüseyin Göçek'in yönettiği 12 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Siyah-Beyazlılar, Göçek'in yönettiği son 7 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildi.Sivasspor ise Hüseyin Göçek'in yönettiği 11 maçta 9 galibiyet elde etti. 2014-2015 sezonunda Beşiktaş-Çaykur Rizespor ve Galatasaray-Beşiktaş maçlarını yönetmiş; Siyah-Beyazlılar çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalmış ve Galatasaray'a 2-0 mağlup olmuştu.

Taraftardan Hüseyin Göçek tepkisi
Beşiktaş-Sivasspor maçına Hüseyin Göçek'in atanmasının ardından sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlar, bu atamaya yoğun eleştiride bulundu ve Twitter'da Hüseyin Göçek  "Trend Topic" oldu.

İşte sosyal medyada Beşiktaş-Sivasspor maçına Hüseyin Göçek'in atanmasının ardından Siyah-Beyazlı taraftarların tepkileri;

Taraftardan Hüseyin Göçek tepkisi

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...