Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hikmet Karaman'dan G.Saray sorusuna, 'Olabilir'

Hikmet Karaman'dan G.Saray sorusuna, 'Olabilir'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörlüğü için ismi gündeme gelen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Futbolda her şey olabilir” dedi.

Çaykur Rizespor Ankara’da oynayacağı Osmanlıspor maçı için evindeki hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-mavili ekip Rize’deki son idmana teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde çıktı.
 
Karaman idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Rakibin iyi bir takım olduğunu belirten Karaman, “Osmanlı maçı bizim için önemli. Atağa çıktıklarında ve ölü toplarda etkili olan iyi bir rakip. Milli maç arasında iki hazırlık maçı yaparak oynayan ve oynamayan oyuncuların formda kalmasını sağladık” dedi.
 
HAMZAOĞLU’NU DEĞERLENDİRDİ
 
Karaman basın mensuplarının sorusu üzerine, Çaykur Rizespor mağlubiyeti sonrası görevinden ayrılan Galatasaray Teknik Direktörü Hazma Hamzaoğlu’nun durumunu değerlendirdi. Karaman, “Hamza bizim iyi bir arkadaşımız. Geçtiğimiz yıl üç kupa aldı. Futbolda bu tarz olaylar var. Hepimiz ayrılıyoruz. Hepimiz benzer şekillerde gidiyoruz. Galatasaray Yönetimi ile kendi arasındaki bir olay. Geçtiğimiz yıl bir futbolcu arkadaşımızın ayağı kesilmişti. Protez bacak almak için aramızda para toplamaya karar verince hesaba ilk parayı yatıran kişi oldu. Kişilikli bir adamdır. Ama futbolda böyle fikir ayrılıkları olabiliyor. Çaykur Rizespor mağlubiyetlerine bağlamak şık olmaz. Tüm antrenör arkadaşlara ve yöneticilere saygımız sonsuz ama zaman zaman tartışmalar oluyor. Kulüpleri de yöneticiler yönetiyor ve işimize son verebiliyor. Bu normal" değerlendirmesini yaptı.
 
GALATASARAY’A YEŞİL IŞIK
 
Karaman, Galatasaray Teknik Direktörlüğü için adının geçtiğinin hatırlatılması üzerine, "Teknik adamların büyük kulüpler ile adlarının anılması teknik adamlar adına sevindirici bir durum. Diğer taraftar Rizespor’un bir başkanı, bir yönetim kurulu var. Ben Rizespor’un teknik direktörüyüm. Bunun şu anda gündeme gelmesi kulübüm adına, şahsım adına bir soru işaretidir. Dolayısı ile futbolda her şey olabiliyor. Bizim hafta sonu Osmanlıspor maçımız var. Kafamızı başka şeylerle meşgul etmemeliyiz. Elli tane düşünmemiz gereken detaylar var. Tek hedefimiz Osmanlıspor maçına iyi hazırlanıp iyi bir sonuç almak" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...