Nani: F.Bahçe artık benim bir ailem

Düzenleyen:
Nani: F.Bahçe artık benim bir ailem

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldız oyuncusu Luis Nani, takım olarak maç kazandıkça kazandıkça iyi futbolun da geleceğini söyledi.

Portekiz Milli Takımı’nda yer aldığı için 17 Kasım olan doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından bugün kutlanan Luis Nani, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir kutlama ile karşılaştığını belirten Nani, "Her zaman böyle bir arada olduğumuzu hissetmek, böyle anlarda bir arada olmak güzel ve özeldir. Milli takımdan dönüşümde arkadaşlarım ve burada çalışanlar beni tekrardan güzel bir şekilde karşıladı. Doğum günlerini böyle mutlulukla kutlamayı severim. Umarım uzun yıllar birlikte doğum günleri kutlayabiliriz. Fenerbahçe’de ilk yılım olmasından dolayı da bu kutlama benim için önemliydi. Son derece mutluyum. Bu kutlama bana pozitif enerji verdi. Milli takım geride kaldı artık önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Kutlama bu zorlu viraj öncesi bana ekstra güç verdi" dedi.

"FENERBAHÇE ARTIK BENİM BİR AİLEM"

"Fenerbahçe artık benim bir ailem" diyen Nani, "Benim birçok ailem var. Fenerbahçe artık benim bir ailem. Milli takım uzun yıllardır benim bir ailem. Bir de kendi ailem var. Her ailemle tek tek kutlama yaptım, bana sürprizler yaptılar. Bu sevgiyi ve sıcaklığı hissetmek çok güzeldi. Bu ailenin parçası olarak kendimi hissetmek beni her zaman memnun ediyor" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMLA BERABER BAŞARIYI İSTİYORUZ"

Lüksemburg ile oynadıkları maçta Portekiz adına bir gol kaydeden Nani, "Milli takımda çok iyi bir ekip olduk. Milli takımlarda olduğum dönemde kendimi çok iyi hissediyorum. Milli takımımızla birlikte harika bir dönem geçiriyoruz. Takım olarak güzel vakit geçirmeyi biliyoruz ve sahada da iyi sonuçlar alıyoruz. Çok iyi bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim. Milli takımla beraber başarıyı istiyoruz. Ben de son maçta bir gol kaydettim ve bu beni ayrıca mutlu etti. Mili takımda o ekibin bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

"HER GALİBİYET İYİ FUTBOLU GETİRECEKTİR"

Son olarak cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren yıldız oyuncu, "Aynı görüntüyü sergilemeye devam etmemiz gerekiyor. Son karşılaşmalarda bize galibiyet getiren o görüntüyü sahaya koymayı başardık, o davranış ve bilinçle saha içerisindeydik. Bu bilinçle yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Mücadelemize devam ediyoruz ve bu mücadeleye devam ederken, kazanacağımız maçlar; alacağımız galibiyetler bize her seferinde daha fazla güç verecek. Bu gücü aldıkça yolumuza daha iyi şekilde devam edeceğiz ve bu bizi her gün daha iyiye götürecektir. Özellikle son maçlarda galibiyet anlamında iyi bir görüntü sergiledik. Sahadan istediğimiz sonuçlarla ayrıldık. İsteğimiz galibiyetlere devam etmek. Biz kazandıkça iyi futbol da fazlasıyla gelecektir. Aldığımız her galibiyet iyi futbolu ve bir sonraki galibiyeti beraberinde getirecektir" açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...