Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bomba iddia: "Muslera Hamzaoğlu'nun..."

Bomba iddia: "Muslera Hamzaoğlu'nun..."

SPOR Haberleri

Florya'nın yeni patronu Fatih İşbecer yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Muslera bile Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesini istiyordu. Disiplin kalmamıştı" dedi.

Bu açıklama çok konuşulacak. Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinde baş sorumlu olarak gösterilen Florya'nın yeni patronu Fatih İşbecer'in görevine son verdikleri hocaları için ağır bir ithamda bulunduğu öne sürüldü. Takvim'in haberine göre, Sarı-Kırmızılı yöneticinin, "Muslera bile Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesini istiyordu. Takımda disiplin elden getmişti" dediği öğrenildi. 
 
BEKLENEN SON 
Hamza Hamzaoğlu'nun takımda kaybolan disiplini hiçbir zaman geriye getiremediğini söyleyen İşbecer'in yakın çevresine "Bu zaten beklenen sondu" dediği de ortaya çıktı.
 
Muslera polemiği gündemde
 
Mustafa Denizli, Galatasaray'ın en formda ismi, '1' numarası Muslera için Cimbom'a ilk geldiği dönemde yediği hatalı bir gol sonrası 'elleri küçük olduğu için bu golleri yiyor' yorumunu yapmıştı. Yolları kesişen ikilinin bu polemik sonrası buluşmasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...