F.bahçe'ye 13 milyon euro

F.bahçe'ye 13 milyon euro

SPOR Haberleri

Barça'nın devre arasında transfer etmek istediği van Persie için Chelsea 13 milyon euro'yu gözden çıkardı. Çizme basını, İnter'in RvP yarışına dahil olacağını yazdı

F.Bahçe yönetimi, her ne kadar Robin van Persie'nin satılık olmadığını açıklasa da Hollandalı yıldızı takımda tutmak o kadar da kolay olmayacak. Zira 32 yaşındaki oyuncu, Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın markajında. Barcelona'nın devre arasında renklerine katmak için ocak ayını beklediği van Persie'ye, Chelsea ve İnter de talip oldu. 

F.bahçe'ye 13 milyon euro

Forvetleri verimsiz 
İngiliz Metro gazetesi, fichajes.net sitesine dayandırdığı haberinde, Barcelona'dan sonra Preimer Lig'de zor günler yaşayan Chelsea'nin de van Persie yarışına dahil olduğunu yazdı. Gazetenin iddiasına göre, Londra ekibi, RvP için 9.1 milyon sterlin (yaklaşık 13 milyon euro) bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Ligde 16. sırada bulunan Jose Mourinho'nun takımında forvetler Costa, Pedro, Falcao, Remy ve Kenedy tam bir hayal kırıklığı yaşatıyor. 

Bazı aracılar devrede 
İtalya'dan calciomercato sitesi ise, Roberto Mancini'nin çalıştırdığı İnter'in de Robin van Persie için ciddi alıcı olduğunu duyurdu. Haberde, İstanbul'da mutsuz günler yaşayan Hollandalı yıldızın, şu sıralar kulüp değiştirmeye sıcak baktığı, bazı kişilerin bu transfer için aracı olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...