Pereira: 8-1'lik skoru hak ettik!

Düzenleyen:
Pereira: 8-1'lik skoru hak ettik!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE PEREIRA'NIN SÖZLERİ...

"İyi bir karşılaşma çıkardık. Dinamiğimizi başarılı uyguladık. Top bizdeyken kendine güvenli bir duruş sergiledi oyuncularım. 6-7 gol pozisyonundan 3 tanesini gole çevirebildik. Daha fazla gol atabilirdik. Belki tek o nokta bizim için iyi bir görüntü olmayabilir. Farklı bir sonuç da olabilir. Zorlu bir karşılaşmaydı. Bizim için kolay hale getiren erken attığımız goldü"

"6-1, 7-1, 8-1'İ HAK ETTİK"

Milli takım arasını geride bırakmış olmamıza rağmen, iyi bir oyun ortaya koyduk. Hırslı bir görüntü ortaya koyduk. 5-6 maçtır takımımız oyun kalitesini yukarıya taşıyarak devam ediyor. Savunma anlamında da kendimizi her geçen gün yukarıya çekiyoruz. Bu akşam, 6-1, 7-1, 8-1'lik skoru hak ettik. Bilinçli oynadığımız bir karşılaşmayı daha geride bıraktık.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...