#}

Lider Bayern kayıp vermedi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lider Bayern kayıp vermedi

SPOR Haberleri  / AA

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 13. hafta karşılaşmasında lider Bayern Münih, deplasmanda Schalke 04'ü 3-1 mağlup etti.

Gelsenkirchen'deki Veltins Arena'da oynanan ve 62 bin seyircinin izlediği Schalke04-Bayern Münih mücadelesinin ilk yarısı 9. dakikada David Alaba ve 17. dakikada Maximilian Meyer'in attığı karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

Ev sahibi ekibin sert savunma uyguladığı maçta Bayern Münih 69. dakikada Javier Martinez ve 90 2'de Thomas Müller'in golleriyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Bavyera ekibi yenilmezlik serisini sürdürerek 37 puanla liderliğini korudu.Borussia Dortmund'un dün Hamburg'a karşı aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından Bayern Münih, en yakın takipçisi sarı-siyahlı takımla olan puan farkını da 8'e çıkardı.

Öte yandan Bundesliga'daki diğer maçlarda olduğu gibi bu karşılaşma öncesinde de Paris'teki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Takımlar da sahaya siyah bantla çıktı.

Paris'teki terör saldırılarından dolayı stat ve çevresinde güvenlik tedbirlerinin artırıldığı, stadın yakınında bulunan otoparkta gazetecilerin araçlarının polis tarafından incelendiği ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...