Taffarel'den maç sonu değerlendirmesi

Taffarel'den maç sonu değerlendirmesi

SPOR Haberleri

Galatasaray Antrenörü Claudio Taffarel, 3-3 berabere kaldıkları Antalyaspor maçındaki savunma zafiyetlerine dikkati çekti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınması sonrası Antalyaspor maçına takımın başında çıkan Taffarel, basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.
"Her öne geçtiğimizde anlamsız bir panik havası oluştu" diyen Brezilyalı teknik adam, "Eğer büyük bir takımsanız ve üstelik kendi seyirciniz önünde oynuyorsanız, bu duruma düşmemeniz, oyunu idare etmeniz gerekir. Şu an bir kriz dönemi gibi ve daha iyi oynayıp, başarılı bir sonuç almak istiyorduk. Ancak işler yolunda gitmedi" değerlendirmesinde bulundu.
Yöneltilen bir soru üzerine, bugünkü sonucu Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasına bağlamamak gerektiğini dile getiren Taffarel, şunları söyledi:
"Savunma problemleri bugün yaşanmış bir şey değil. Çok daha önceden geliyor. Maçların defansif yönünü iyi oynayamıyoruz. Geçmiş maçlarımızı da hatırlayalım. Anlamsız goller yediğimiz çok müsabaka oldu. Biraz önce soyunma odasında da bunu konuştuk. Defansif mantalitemizi nasıl daha iyi noktaya taşıyabileceğimizi konuşmamız lazım. Bu sadece savunma oyuncularıyla değil, tüm takımla ilgili bir durum. Galatasaray gibi büyük bir takım, Antalyaspor gibi güçlü bir rakibe karşı da olsa panik yaparak oynamamalı ve 3 gol yememeli."
- "Yönetimin kararını sorgulamak bize düşmez"
Taffarel, Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınışıyla ilgili düşüncesinin sorulması üzerine, bir kulüp çalışanı olarak bunu değerlendiremeyeceğini belirtti.
"Hamza Hamzaoğlu bu kulübün bir çalışanıydı ve biz de öyleyiz" ifadesini kullanan Taffarel, "Hamza hoca hepimizin sevdiği bir teknik direktördü ama yönetim kurulunun aldığı kararı sorgulamak çok anlamsız olur, bize düşmez. Tabii ki üzüldük. Galatasaray'a kim hizmet ediyorsa, en iyisini yapmaya çalışır. Bir zaman diliminde görev yapılır ve sonrasında da bu tip kararlar alınabiliyor" şeklinde görüşlerini aktardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...