Galatasaray'dan o iddiaya jet yalanlama

Galatasaray'dan o iddiaya jet yalanlama

SPOR Haberleri

Türk Telekom Arena'da Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra ilk maçına çıkan Galatasaray'da, taraftarlar yönetimin sansür uyguladığını açıkladı

Galatasaray’dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu’na Antalyaspor mücadelesinde neden destek olunmadığı ortaya çıktı! UltrAslan’ın hazırladığı pankartlar yönetim tarafından Türk Telekom Arena’ya alınmadığı belirtildi. Galatasaray ise Twitter’dan yaptığı açıklamada bu olayın iftira olduğunu açıkladı.
Tribün liderleri, Telegol programının muhabiri Süleyman Rodop’a olayın detaylarını açıkladı
İşte o sözler;
“Sahaya girerken pankartlar hazırlamıştık. “Hamza Hamzaoğlu seni unutmayacağız” ve “Sen Galatasaray’ın medarı iftihar” şeklinde pankartlar vardı. Kapıya gelince içeri sokulmadı pankartlar… Küfür olmadığını söyledik, güvenlikle tartıştık. Bunu nedeni olarak da yönetimin talimatı olduğunu söylediler.”
GALATASARAY’DAN JET YALANLAMA
Bu iddialardan sonra Galatasaray Kulübü’nün resmi Twitter hesabı, “Hamza Hamzaoğlu için hazırlanan pankartların yönetim tarafından stada sokturulmadığı yönündeki iddia çirkin bir iftiradır” açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...