Hamzaoğlu’nu gönderen Galatasaray evinde Antalya'ya takıldı

Düzenleyen:
Hamzaoğlu’nu gönderen Galatasaray evinde Antalya'ya takıldı

SPOR Haberleri

G.Saray, geçen hafta Rize’den sonra Arena’da da çılgın bir maç oynadı. 3 defa öne geçen Cimbom, 1 puanla yetinince, tribünler “Yönetim istifa” sesleriyle inledi

G.Saray bu maçı hasarsız atlatsın yeterdi. Hafta içinde ani şekilde hocasını kaybetmiş futbolcuların bu tatsız durumdan etkilenmemesi düşünülemezdi. Öyle ahım-şahım bir futbol olmasa da olurdu. Yeni hoca gelene kadar puan kaybı yaşanmamalıydı. Bütün hedef buydu, böyle olmasına razıydı teknik heyeti, futbolcusu, taraftarı. Antalya iyi top yaparak girdi maça. Haddini bilerek, önde Eto'o'ya indirilen toplarla sonuca gitmeye çalıştılar. Aslan'ın gole dönük, saldırgan bir görüntüsü var gibiydi ama yalancı bir tandanstı bu. Tafo'nun takımının atakları akılcı, kendinden emin değildi; üçüncü bölgede tehlikeye dönük zenginleşemedi bir türlü ilk yarıda. Gol de zaten efektif bir saldırıyla değil, tesadüf vuruşla geldi. 9. dakikada Yasin'in orta yaptığı top doğrudan Antalya ağlarına gitti: 1-0. Şoku atlatmaya çalışan güney ekibinin ilerleyen bölümlerde Eto'o, Gusmao ve Diarra ile gollük girişimleri sonuçsuz kalınca ilk yarı bu skorla bitti. 

İkinci yarı nefes kesti
Antalya ikinci yarıyla birlikte rakibinin üzerine korkusuzca gelmeye başladı. Özellikle Lazarevic ele avuca sığmaz deplaseler gerçekleştirdi. Onun nefis asistinde Diarra altı pas içinde yetişemedi topa, çok önemli bir fırsatı harcadı (dk.50). Yüklendikçe yüklenen Antalya 64'te golü buldu. Pas hatalarıyla dün de dikkat çeken Jose Rodriguez kaptırdı topu. Diarra'nın ortasında Sezer golü yaptı: 1-1. Aynı Rodriguez hemen ardından bu defa golü attırdı. Podolksi'ye pasında Alman futbolcu köşeye vurdu: 2-1. Sonrasında Burak; penaltı noktasından yapamadı golü, bitiremedi maçı. Kral maç dilinde, 'dünyaları kaçırdı derler ya' işte öyle günündeydi dün. Yılmadı Antalya. Şoku atlattı ve yüklendi. Hakan Balta, rüzgar gibi yanından geçen M'Billa'yı indirmekten başka yol bulamayınca Antalya penaltı kazandı (dk.82). Dünya yıldızı Eto'o böyle ikramı reddedecek değildi: 2-2. Uzatmadaki karambolde Selçuk İnan köşeyi çok klas gördü: 3-2. Aslan kazanıyor derken Eto'o'nun nefis topuk pasına Semih Kaya'nın hatası da eklenince M'Billa skoru ilan etti: 3-3.

İŞLER TERS GİDİYOR
G.Saray'da zirve yarışında alınan Ç.Rize mağlubiyeti sonrası önce Hamza hoca depremi yaşandı dün de Antalya'ya iki puan kaptırıldı. Aslan dün 'alıyorum' dediği maçı yine defans hatalarıyla beraberlikle bitirdi. Cimbom şimdiden F.Bahçe'nin 5 puan gerisine düştü. Bugün Beşiktaş kazanırsa liderle puan farkı 7 olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...