Galatasaray taraftarından böyle özür diledi!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Galatasaray taraftarından böyle özür diledi!

SPOR Haberleri  / AA

TT Arena'da oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında Samuel Eto'o, gol sevincine tepki gösteren sarı-kırmızılı taraftarlardan özür diledi.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Antalyaspor ile karşılaştı. 3-3 biten mücadelenin 82. dakikasında Antalya adına ikinci golü penaltıdan atan Eto'o gol sevincini yumruğunu havaya kaldırarak kutladı.
 Galatasaray taraftarından böyle özür diledi!
Gol sevinci sarı-kırmızılı taraftarlardan tepki görünce Kamerunlu yıldız, el kol hareketleriyle özür diledi.
Galatasaray taraftarından böyle özür diledi!

Galatasaray taraftarından böyle özür diledi!

TT Arena'da Eto'o arbedesi
 

Türk Telekom Arena'da 3-3 sonuçlanan Galatasaray-Antalyaspor maçının ardından tribüne formasını vermek isteyen Eto'o, küçük çaplı bir arbedeye sebep oldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarının puan kaybetmesi üzerine bu görüntüyü veren kişileri sosyal medyada hoş karşılamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-kırmızılı takımın 90+3'te yediği golle galibiyeti kaçırması taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Maçın ardından bir grup taraftar yönetimi istifaya davet ederken bir grup taraftar da Eto'o forması için kapıştı.
Maçın son düdüğüyle Kamerunlu yıldız, tribünden bir taraftara formasını vermek istedi. Bunu gören diğer taraftarlar da Eto'o'nun gittiği yere gelerek formayı almaya çalıştı. Eto'o formasını verirken tribünde küçük çaplı bir arbede yaşandı.
Bu olaya sarı-kırmızılı taraftarlarca sosyal medyadan tepki yağdı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...