HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli oldu

Düzenleyen: /
Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli oldu
Galatasaray, Mustafa Denizli, Son Dakika, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısı ile Mustafa Denizli ile anlaştıklarını resmen açıkladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile yaptıkları görüşme sonrasında canlı yayında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Mustafa Denizli ile el sıkıştıklarını açıkladı.

'PRENSİPTE EL SIKIŞTIK'
Başkan Dursun Özbek yaptığı açıklamada; 'Değerli hocam Mustafa Denizli ile görüştük. Dün bu toplantıyı kararlaştırdık. Mustafa Denizli ile prensipte el sıkıştık' dedi.

PARANTEZİ BURADA AÇTIM, BURADA KAPAYACAĞIM
Başkan Özbek'ten sonra söz alan Mustafa Denizli ise 'Biraz heyecanlıyım. Hayatımın en büyük başarılarına başlangıç noktası olarak, bu camiada başladım. Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla burada kapatacağım. Borçlu olduğum camiamdan 1.5 yıl önce de teklif gelmişti ama olmadı. Uğruna her şeyi riske edebileceğim camia burasıdır. Zor bir göreve başlıyoruz, hiçbir görev kolay değildir. 

Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli oldu
ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM BELLİ DEĞİL

Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değil. Bu konuda yardımcı olabilecek 2 tane arkadaşımdan destek isteyebilirim. Yardımcılar ile ilgili Fatih hoca ve Hamza hocadan destek isteyebilirim en faydalı isimleri nasıl seçeriz diye. Hafta sonu takımla birlikte olacağım. Şu dakikadan itibaren camiamız ile birlikteyim. Galatasaraylılar nasıl bir hava bekliyorsa, o havayı yakalarız' ifadelerini kullandı.

İkili daha sonra birbirlerini tebrik edip, basın mensuplarına poz vererek toplantıyı sonlandırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...