Buruk: Operasyonu Çakır ve Göçek’le yapıyorlar!

Düzenleyen:
Buruk: Operasyonu Çakır ve Göçek’le yapıyorlar!

SPOR Haberleri

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş yenilgisi sonrası feryat etti.

HASAN SARIÇİÇEK

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş yenilgisi sonrası feryat etti. Okan Hoca, Başakşehir Fatih Terim Stadı çıkışında asansör beklerken yazarımız Hasan Sarıçiçek’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Okan Hoca’ya  “Futbol Donkişot”u dedirtecek o şok sözler: “Sistemi çözdüm operasyon yapmak istediklerinde Cüneyt Çakır ve Hüseyin Göçek’i gönderip işi bitiriyorlar. Maalesef bizde düzen böyle işliyor ama böyle devam etmemeli.” TFF ve MHK’yı daha duyarlı olmaya devam eden Buruk’un ileri sürdüğü çözüm önerisi de ilginç: “Nasıl ki ülkemize yabancı teknik adam, yabancı futbolcu, yabancı menajer ve yabancı sportif direktör geliyorsa yabancı hakem de gelsin, niye gelmesin ki, o da gelmeli. Hiç değilse onlar bu kadar taraflı yönetim göstermez ve bu kadar bariz hata yapmazlar.”
Genç hakemlere şans verilmeli
Buruk’un hakemler konusundaki bir diğer önerisi de şöyle: “Ya yabancı hakem gelmeli ya da genç hakemlere daha fazla fırsat verilmeli. Hiç değilse gençler maçlara ön yargıyla çıkmazlar, gördüklerini çalarlar. Bu düzeni ancak onlar değiştirir.” Okan Buruk’u bu denli ağır eleştiriye sevk eden ise Beşiktaş maçındaki skora tesir ettiği ileri sürülen hakem Hüseyin Göçek'in tartışmalı kararları. İşte Buruk’un bu konudaki sözleri: “Hakem maça müdahil olmasaydı, sonuç bizim için çok farklı olabilirdi. Atiba’nın pozisyonu penaltıysa ki, değilmiş, İbrahim Akın'ın pozisyonu 10 kere penaltı. Özellikle bizim önümüzde yardımcı hakeme İngilizce edilmiş çok net bir küfür var. Bunu da duyduklarını ama bu küfürlerin söyleniş tarzına göre değerlendirildiğini söylediler. Küfrün mimikleri varmış ya da ne için söylendiği önemliymiş.”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...