Semih Kaya: Mustafa hoca bize bir şeyler katacaktık

Semih Kaya: Mustafa hoca bize bir şeyler katacaktık

SPOR Haberleri

Semih Kaya, Avrupa Ligi'ne katılmak istediklerini ve Mustafa Denizli'nin antrenmanlarda kendilerini bir şeyler katacağını söyledi.

Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Galatasaray’da Semih Kaya, maç sonu açıklamalarda bulundu.
Semih, Mustafa Denizli’nin de gelişini değerlendirdiği konuşmasında savunmayı daha iyi yapmalarını gerektiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı;
“Takım olarak savunma sıkıntısı yaşıyoruz. Yeni hocamız da geldi, bu sıkıntıya bir çare bulacağız. Büyük takım olarak savunmayı iyi yapmanız gerekiyor. Antrenmanlarda iyi çalışıp, sahaya yansıtmamız lazım.
Avrupa Ligi iyi çalışacağız. Zor değil, Avrupa Ligi’ndeki takımlar Şampiyonlar Ligi’ne göre daha güçsüz takımlar. Biz Galatasaray takımıyız, başarılarla dolu bir tarihimiz var. İnşallah ligde ve Avrupa Ligi’nde istediğimiz hedeflere ilerleyebiliriz.
Mustafa Denizli hoca bize bir şeyler katacaktır. İnşallah antrenmanda bize yaptırdıklarını sahaya yansıtabiliriz.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...