Mustafa Denizli'den kadroya onay

Mustafa Denizli'den kadroya onay

SPOR Haberleri

Cezalı Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'dan yoksun Galatasaray'da dün ön liberoda Jem Paul Karacan, ileri uçta Podolski görev yaptı.

Jem kariyerindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçına çıkarken, Bilal iki hafta sonra ilk 11'e döndü. Olcan kesik yerken, sol beke Hakan Balta geçti. Moralsiz Umut ise yedek soyundu. Atletico Madrid karşısına sürpriz bir 11'le çıkan Taffarel, maçtan önce takımı ziyaret eden Mustafa Denizli'ye kadroyu gösterip, "Hocam isterseniz değişiklik yapabilirsiniz" dedi. Denizli ise "Hayır bu takımla oynayın" yanıtını verdi. 

SABRİ'DEN FAİR-PLAY
Atletico-Galatasaray maçının 51. dakikasında Sabri Sarıoğlu'ndan fair-play'lik bir davranış geldi. Tecrübeli oyuncu, İtalyan hakem Rizzoli'nin verdiği aut kararında hakemi uyardı. Rizzoli verdiği kararı değiştirerek Atletico lehine korneri işaret etti. Sabri bu davranışıyla stattan alkış aldı.

YIRTIK ŞÜPHESİ
Denayer, 23. dakikada sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Manchester City'den kiralanan genç oyuncunun sağ arka adalesinde yırtık olabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...