Fenerbahçe'nin grubunda son puan durumu

Fenerbahçe'nin grubunda son puan durumu

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Molde'yi 2-0 yenen Fenerbahçe, grubunda ikinci sıradaki yerini korudu.

Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Norveç temsilcisi Molde'ye konuk olan Fenerbahçe, 68'inci dakikada Brezilyalı golcüsü Fernandao ve 84'te Ozan Tufan ile bulduğu gollerle rakibini 2-0 yendi. Bu sonuçla puanını 8'e çıkaran sarı-lacivertliler, üst tura çıkmak adına önemli avantaj yakaladı. Grubun son haftasında iddiası kalmayan Celtic'i ağırlayacak Fenerbahçe, ikili averajda Ajax'a üstünlük kurduğu için bu karşılaşmadan 1 puanla ayrılması halinde bile adını üst tura yazdıracak. Grubun diğer mücadelesinde İskoçya temsilcisi Celtic, Hollanda'dan Ajax'ı Celtic Park'ta ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Celtic, 4'üncü dakikada Callum McGregor ile öne geçmesine rağmen 22'de Ajaxlı Arkadiusz Milik'in golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. İkinci yarıda 88. dakikada Vaclav Cerny ile bir gol daha bulan Ajax, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Grupta bu sonuçla, Ajax puanını 6'ya yükselterek üst tura çıkma umudunu son maça taşıdı. Celtic ise 2 puanda kalarak Avrupa'ya veda etti. Ajax, gruptaki son maçında Molde'yi konuk edecek. Fenerbahçe'nin Celtic maçını kazanması ve Molde'nin Hollanda temsilcisine kaybetmesi halinde, sarı-lacivertliler bu kez grup lideri unvanıyla üst tur kuralarına katılacak.

Grupta oluşan puan durumu şöyle:

Fenerbahçe'nin grubunda son puan durumu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...