Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmet Topal TV başında

Mehmet Topal TV başında

SPOR Haberleri

Midesinden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan başarılı oyuncu son anda kadrodan çıkarıldı. Molde karşılaşmasını televizyondan izleyebilen Topal'ın, Trabzonspor maçına yetiştirileceği bildirildi

Fenerbahçe'nin ligde son oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında iki asistle galibiyette büyük pay sahibi olan Mehmet Topal dün Avrupa'da sahne alamadı. Milli futbolcu öğle saatlerinde midesinden rahatsızlandı. Özellikle öğle saatlerinde şiddetli mide ağrısı, halsizlik ve kusma nedeniyle kendisini güçsüz hisseden başarılı oyuncuya, kulüp doktoruyla birlikte gittiği hastanede tetkikler yapıldı. Maçtan 1,5 saat öncesine kadar hastanede gözetim altında tutulan Topal kendisini halsiz hissettiği için Pereira tarafından 18 kişilik kadrodan çıkarıldı. Mehmet Topal maçı otel odasında televizyondan izlemek zorunda kaldı. 
Alper'den süper asist

90 dakika sahada kalan Alper, Fenerbahçe'yi öne geçiren ilk golde Fernandao'ya asist yapan isimdi. Süper Lig'de 10 maçta 1'er gol ve asisti bulunan 24 yaşındaki futbolcu dün Avrupa'daki ilk asistini yapmış oldu.

KULÜBEDEKİ YILDIZI CHELSEA İSTİYOR
Van Persie 7 maç sonra 11'in dışında kaldı. Avrupa Ligi'ndeki 4 maça da 11'de başlayan Hollandalı dün formasını Fernandao'ya kaptırdı. ancak 81'de Nani'nin yerine oyuna girdi. Bu arada Chelsea'nin Van Persie'yi devre arası kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

ZEMİNE ÖZEL AYAKKABI
Fenerbahçeli futbolcular, Aker Stadyumu'nda daha önce çok az tecrübeleri bulunan suni çimde mücaele ettiler. Sarı-lacivertliler suni çime önlem almak amacıyla bu zemine özel kramponlarla sahaya çıktı. Topun zor durduğu, sürekli zeminde kaydığı maçta futbolcular da ayakta durmakta zorlandı.

FIRTINA, KAR YAĞMUR...
Norveç'te stadın dört tarafı kapalı olmasına rağmen, okyanus kenarında yer aldığı için soğuk ve rüzgarın daha fazla hissedildiği Aker Stadı'nda yağmur şiddetini kimi zaman arttırdı. Bu durum sarı-lacivertli takımı çoğu zaman fazlasıyla etkiledi.

FENERLİ'YE HER YER KADIKÖY!
Bu sezon Avrupa Ligi'nde İstanbul'dan oldukça uzakta yer alan üç takımla eşleşen F.Bahçe'yi taraftarları Glasgow ve Amsterdam'da olduğu gibi ağır kış şartlarına sahip olan Molde'de de yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan yeri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar Molde tribünlerinden de bilet alıp takımlarını desteklediler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...