Mustafa Denizli işe mutfaktan başladı

Mustafa Denizli işe mutfaktan başladı

SPOR Haberleri

İlk iş gününe fırtına gibi başlayan tecrübeli teknik adam, futbolcuları dışında kimseyi almadığı toplantıda, "Her şeye sıfırdan başlıyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok. Size güveniyorum, sizler de bana güvenin" dedi

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli dün Florya'da işbaşı yaptı ve takımıyla ilk idmanına çıktı. Saat 10.00'da tesislerin yolunu tutan Denizli, 10:30 gibi oyuncularını toplantı odasına çağırdı. "Futbolcularımla yalnız kalmak istiyorum" diyen ve tüm kulüp çalışanlarını odadan çıkaran tecrübeli hoca, öğrencileriyle 2 saat baş başa kaldı. 

A'DAN Z'YE HER ŞEY DEĞİŞECEK
Daha önce sadece Hakan Balta ile Manisa'da çalışan Mustafa Denizli, yabancılara kendini tanıttı ve takıma yönelik motive edici bir konuşma yaptı. "Geçmişi unutun. Sıfırdan başlıyoruz. Hepiniz çok kaliteli oyuncularsınız. Ben size güveniyorum, siz de bana güvenin" diyen Denizli, "Kaybedilmiş bir şey yok... Zirveyle aramızdaki 7 puan fark, kapanmayacak bir fark değil" ifadesini kullandı. Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik patronu, idman metodundan yemek düzenine kadar her şeyi değiştireceğini söyledi ve oyuncularına "Merak etmeyin her şey çok daha güzel olacak" dedi. Bu toplantıda sarı-kırmızılı futbolcuların da düşüncelerini ve sıkıntılarını anlattıkları öğrenil 

DERBİYE DE YETİŞMİYOR
Atletico Madrid maçında sakatlanan Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Jason Denayer'den kötü haber geldi. Sağ arka adalesinde ikinci derece zorlanma tespit edilen futbolcunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Denayer, Kasımpaşa, Bursa, Astana ve Beşiktaş maçlarını kaçıracak.

İŞE MUTFAKTAN BAŞLADI
Mustafa Denizli'nin Florya'daki ilk durağı mutfak oldu. Aşçılarla özel olarak görüşen Denizli, yemek listesini inceledi ve menüyü değiştirdi. Buna göre sarı-kırmızılı takım artık haftada 2 gün balık yiyecek, Cuma günleri tesislerde lüfer ziyafeti çekilecek. Protein ağırlıklı beslenmeye önem veren Denizli, bakliyat (nohut, bezelye, mercimek) ürünlerinin çok tüketilmesine karşı. Ayrıca futbolculara özel salata ve meyve servisi olmayacak. Futbolcular kendi salatasını mutfağın başına gidip kendisi hazırlayacak ve aynı şekilde meyvesini de yine kendisi kesecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...