HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yönetim Töre için rakamı belirledi

Düzenleyen: / Kaynak: Fotospor
Yönetim Töre için rakamı belirledi
Gökhan Töre, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri  / Fotospor

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic yeniden Gökhan Töre'in peşine düşerken, yönetim ise rakamı belirledi: 15 milyon euro.

Sezon başında da West Ham yönetimi siyah-beyazlıların kapısını çalmış ve Töre'ye 10 milyon euro'luk bir teklif sunmuşlardı.
Beşiktaş tarafı ise rakamın 12 milyon euro olduğunu belirtip görüşmeleri uzatmamıştı. West Ham daha sonra Championship takımlarından Nott'm'dan Michail Antonio'ya son gün 9 milyon euro ödeyip transfer etmişti.
Fakat Jamaika asıllı oyuncu gösterdiği performansla hayal kırıklığı oluşturunca, West Ham yeniden Töre'nin peşine düştü. Sezon başında Beşiktaş'ın istediği 12 milyon euro'yu kabul ettiğini iletti. Fakat bu kez de siyah-beyazlılar rakamın 15 milyon euro olduğunu İngilizlere aktardı.
Sezon başında 2 milyon euro için Töre'yi kaçırıp 9 milyon euro'yu çöpe atan West Ham'ın Ocak transferinde Beşiktaş'ın istediği rakamı ödeyip ödemeyeceği merak konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fotospor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...