Şenol Güneş'in hedefi 2016

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Şenol Güneş'in hedefi 2016

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, talebelerinden yeni yıl öncesi oynayacakları biri Avrupa Ligi olmak üzere 6 maçtan galibiyet istedi

UEFA Avrupa Ligi'nde lider olan, Süper Lig'de de 13. haftaya zirvede giren Beşiktaş'ta keyifler yerinde... Bugün Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak olan siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş, 2016 yılına kayıpsız girmeleri gerektiğini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcının, talebeleriyle yaptığı görüşmede "Önümüzdeki bir aylık süreçte biri Avrupa, diğeri Galatasaray derbisi olmak üzere 6 maç oynayacağız. Yeni yıla fire vermeden girmeliyiz. Bunu yapacak gücümüz ve kalitemiz var. Akhisar Belediyespor'la yapacağımız karşılaşmayı yeni bir başlangıç olarak kabul edebiliriz" dediği kaydedildi. Güneş'in maçların tek tek düşünülmesi ve konsantre olunması gerektiği uyarısında bulunduğu da belirtildi. 

Şenol Güneş'in hedefi 2016

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...