Galatasaray'a prim dopingi

Galatasaray'a prim dopingi

SPOR Haberleri

İki maç arka arkaya kazandıklarında prim alan Galatasaraylı futbolculara yönetimden mesaj: Kasımpaşa'yı yen primi kap

Galatasaray'da Denizli ile birlikte yönetim de oyunculara moral vermek için kolları sıvadı ve işe ilk olarak prim sisteminden başladı. Sezon başından beri uygulanan sistemde 3 puanın değeri 20 bin TL... Derbilerde rakam ikiye katlanıyor. Ancak oyuncular prime hak kazanmak için üst üste iki maç kazanmak zorunda. Yoksa 20 bin TL de yanıyor. Yönetim, Antalya beraberliğinin ardından kritik Kasımpaşa maçı öncesi bu uygulamayı kaldırdı ve takıma "Kazanın, primi alın" mesajını yolladı. Denizli ise yönetimle yaptığı görüşmede galibiyet primi istemediğini söylerken, o paranın altyapıdaki hocalara dağıtılacağı öğrenildi. 

DENİZLİ İÇİN PAŞA'YA! 
Denizli'ye tam destek veren yöneticiler tam kadro halinde Kasımpaşa maçında tribünde olup "Hocam yanındayız" diyecekler. Ligde Kadıköy dışında deplasmana gitmeyen başkan Dursun Özbek'in de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yerini alacağı öğrenildi. 

SAKATLARDAN İYİ HABER GELDİ
Kasımpaşa maçı öncesi yapılan son antrenmana önceki gün idmanda sakatlanan Podolski ve Hakan Balta'nın da katılması Denizli'nin yüzünü güldürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...