Nani kulübeye

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Nani kulübeye

SPOR Haberleri  / Sabah

Portekizli futbolcudan bireysel oyundan vazgeçmesini isteyecek olan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, uyarılarını dikkate almaması halinde formayı Volkan Şen'e verecek!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Trabzonspor maçı öncesi bazı konularda kararsızlık yaşıyor. Osmanlıspor maçı öncesinde çok fazla bireysel oynadığı gerekçesiyle 18 kişilik kadroya alınmayan Luis Nani'nin sonraki performansı da aynı şekilde devam ettiği için yeniden dinlendirilmesi gündemde. Teknik direktör Vitor Pereira'nın Portekizli kanat oyuncusu Luis Nani'yi Trabzonspor karşısında ilk 11'de oynatmama ihtimali bulunuyor. Vatandaşıyla son bir kez görüşme yapacak olan Pereira, Nani'den 'bireysel oyundan vazgeçmesini' isteyecek. Şayet ikna olursa, Nani'yi Trabzon maçında 11'e koyacak. 

VOLKAN&MARKOVIC'LE DEVAM 
Eğer bu görüşme olumsuz sonuçlanırsa, kadroya Volkan Şen dahil edilecek. Nani'nin Trabzonspor maçında oynaması da çok fazla bir şey ifade etmiyor. Çünkü Nani, yarın gece de değişik bir görüntü vermezse, 1 ya da 2 maç dinlendirilecek. Bu süreçte Volkan Şen ve sakatlığı atlatan Markovic'e şans tanınacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...