Bursaspor'dan flaş karar! Yeni hoca...

Bursaspor'dan flaş karar! Yeni hoca...

SPOR Haberleri

Bursaspor yönetiminin teknik sorumluluk görevine getirdiği Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam etme ihtimali ağırlık kazandı.

Bursaspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından kulüp yönetimi tarafından teknik sorumluluk görevine getirilen Ersel Uzgur ile sezon sonuna kadar devam edilmesi ihtimali ağırlık kazandı.
 
Takımın 27 Kasım'da Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a 2-1 yenilmesi sonrası Sağlam ile yollarını ayıran  kulüp yönetiminin teknik direktör arayışı sürüyor. 
 
Yöneticiler, takımda uzun süredir yardımcı antrenörlük yapan ve Sağlam'ın ayrılmasının ardından teknik sorumlu olarak ekibin başına getirilen Uzgur'un sezon sonuna kadar devam etmesine olumlu bakıyor. 
 
Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu'nda 1 Aralık'ta iç sahadaki UTAŞ Uşakspor ve Spor Toto Süper Lig'de 4 Aralık'ta deplasmandaki Galatasaray karşılaşmalarına Bursaspor'u Uzgur ve ekibi hazırlayacak. Yöneticiler, takımın bu maçlarda göstereceği performans ve alacağı sonuçlara göre Uzgur hakkında karar vermesi bekleniyor. 
 
Bursaspor yönetimi, Avrupa'dan pek çok kulübün teklifte bulunduğu öğrenilen teknik direktör Murat Yakın ile temaslarına da devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...