HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama

Düzenleyen: /
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama
Galatasaray, Galatasaray Açıklama, Tbf, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü, kadın basketbol takımının hükmen mağlup ilan edilmesine tepki gösterdi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ndeki Fenerbahçe derbisinde, mevzuata aykırı kadroyla yer aldığı gerekçesiyle Galatasaray'a verilen hükmen yenilgi kararıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımlayan sarı-kırmızılı kulüp, TBF'yi ağır bir dille eleştirdi.

"FENERBAHÇE'NİN FEDERASYONU GİBİ.."
Açıklamada, "Seçildiği ilk günden bu yana Türkiye’nin değil Fenerbahçe’nin basketbol federasyonu gibi hareket eden Harun Erdenay yönetimi, rakibini sahada bileğinin hakkıyla yenen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nı hükmen mağlup ilan ederek büyük bir rezalete imza atmıştır" denildi.

Karara gerekçe olarak gösterilen ABD’li oyuncu Lynetta Kizer’in lisansıyla ilgili konuda, federasyonun yönergeleri doğrultusunda hareket edildiği vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Oyuncumuza önce Bosna Hersek pasaportuyla lisans çıkartan, FIBA'nın uyarısı üzerine, 'biz hata yapmışız, ABD'li lisansı verelim' ricasında bulunan bu federasyonun kendisidir. Kizer'in ABD’li lisansını apar topar Fenerbahçe maçına yetiştirip Galatasaray sahadan galip ayrılınca hükmen mağlup sayan da yine bu federasyondur."

"PARKEDE KAZANDIK, MASADA KAYBETMEYECEĞİZ"
Galatasaray olarak bu duruma sessiz kalınmayacağı belirtilerek, "Taraftarımızın da sessiz kalmayacağından eminiz. Saha dışı oyunlarla başarı peşinde koşmayı alışkanlık haline getirenlere ve onun işbirlikçilerine her platformda hesap soracağız. Konuyu öncelikli olarak Tahkim Kurulu'na taşıyoruz. Ayrıca federasyona da dava açıyoruz. Galatasaray taraftarı müsterih olsun. Parkede kazandık, masada kaybetmeyeceğiz" değerlendirmesinde bulunuldu.

Ayrıca, düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyunun, kapalı kapılar ardında yaşananlar hakkında da bilgilendirileceği vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...