Jose Sosa'nın büyük hayali!

Düzenleyen:
Jose Sosa'nın büyük hayali!

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı futbolcu Jose Sosa, Vodafone Arena'nın açılmasını dört gözle bekliyor.

Beşiktaş dergisinin Aralık sayısına konuşan Jose Sosa, kendisini bazen Vodafone Arena’da oynarken hayal ettiğini ve bunu muhteşem bir şey olduğunu söyledi.

Sosa’nın açıklamaları şu şekilde:

“Beşiktaş devamlı daha iyiye gidiyor. Tesisler olsun, stadımız olsun, kulübün yapısı ve profesyonelliği olsun, her şey daha iyiye gidiyor, bu gözlemlenebilir bir durum. Antrenman sahamız ve binalar tamamen yenilendi, Vodafone Arena bitmek üzere. Beşiktaş’ın kendi gerçek sahasında oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Arjantin’de kendi evimizde oynarken yaşadığım heyecanın benzerini yaşayacağımı düşünüyorum. Ben zaten maç esnasında adrenalin seviyesi en üst noktaya çıkabilen futbolculardanım. Maç esnasında daha ciddi gözükmemin sebebi bu. Konsantrasyon had safhadadır benim için. Vodafone Arena’da kendimi futbol oynarken düşünüyorum da Muhteşem! Bence harika olacak.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...