Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Odeabank avantajı kaybetmek üzere

Galatasaray Odeabank avantajı kaybetmek üzere

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank, EuroCup'taki 8'inci maçında Jerusalem'e mağlup olunca takipçisi Nizhny ile arasındaki fark 1 puana indi

EuroCup F Grubu'nda lider olan Galatasaray Odeabank, 8'inci maçında İsrail'de Hapoel Jerusalem'e 86-82 yenilerek 2'nci mağlubiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar, Sinan Güler'in yokluğunda top paylaşımında sorun yaşarken, 23 top kaybı yenilginin en önemli nedeni oldu. Galatasaray'da McCollum 18 sayı, Dorsey 16 sayı-12 ribaunt, Schilb 14 sayı ile oynadı. İsrail ekibinde eski Banvitli Rowland 21 sayı- 6 asist ile etkili oldu. Rus ekibi Nizhny de AEK'yı 86-79 yenerek 5. galibiyetini aldı ve Galatasaray ile puan farkını 1'e indirdi. Türk Telekom ise, Finlandiya'da KTP Basket'i 97-72 yenerek Avrupa Kupası J Grubu'ndaki maçlarını 6'da 6 yaparak lider tamamladı. 

Parkede Avrupa mesaisi
Basketbolda Türk takımları, bugün yapacakları 6 maç ile Avrupa mesailerini sürdürecek. THY Avrupa Ligi'nde 8'inci hafta müsabakasında Pınar Karşıyaka, 19.45'te Litvanya'da Zalgiris'e konuk olacak. EuroCup'ta ise 19.00'da Banvit- Steaua Bükreş, 20.00'de Beşiktaş SJ-Paok ve Buducnost-Trabzonspor MP maçları oynanıyor. Euro Challange'da 19.30'da Slask Wroclaw-RH Gaziantep maçı oynanırken, Kadınlar Euroleague'de ise Galatasaray, İspanyol ekibi Avenida ile saat 20.00'de Abdi İpekçi'de karşılaşacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...