Fenerbahçe rekora koşuyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe rekora koşuyor

SPOR Haberleri

Ligde 7 haftadır yenilmeyen Fenerbahçe son 4 karşılaşmada 12 puan topladı

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri eleştirilen Vitor Pereira, gözünü rekora dikti. Beşiktaş karşısında alınan 3-2 yenilgiden sonra 7 lig maçından 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atarak liderliğe kurulan Portekizlinin Fenerbahçe'si ilk yarıda kalan 4 maçta puan kaybetmezse 42 puanla son 10 sezonun en iyi ilk yarı performansını sergileyecek. 13. hafta itibarıyla 30 puan toplayan, Pereira, 2013-14'te 32 puanlı Ersun Yanal ve 2009-10'daki 31 puanlı Christoph Daum'dan sonra en iyi 3. dereceye imza atmış durumda. 2009-10'daki Daum'la en az gol yeme başarısını paylaşan Vitor Pereira'nın asıl hedefi ise 2010-11'deki 82 puanlı şampiyonluğu geçmek. Takımdaki taşların yerine oturduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı amacına ulaşacağından emin.
O koltuktan inmeyeceğiz
Yeni takım psikolojisini üzerlerinden attıklarını belirten Vitor Pereira, her geçen gün iyiye gittiklerini vurgularken, çok daha iyisini yapacaklarını iddia etti. Liderlik koltuğunu geri almanın kendilerine ekstra bir motivasyon ve sorumluluk verdiğini dile getiren Portekizli, "Artık takip eden değil, takip edilen takım durumundayız. Önemli olan ise liderliğe oturmak değil, burada kalıcı olmak. Biz sezon sonuna kadar koltukta kalmayı ve şampiyon olmayı istiyoruz" dedi. Takım olarak bunu başaracak potansiyele sahip olduklarını ifade eden Pereira, "Doğruları bulduk. Artık yapmamız gereken bunları geliştirmek ve üzerine koyarak devam etmek. Şampiyonluk için karakterimizi ortaya koyacağız. Sadece ligde değil, Avrupa'da da ses getireceğiz." açıklamasını yaptı. 
        > M.Emin ULUÇ 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...