Arda Turan'a kötü haber!

Düzenleyen:
Arda Turan'a kötü haber!

SPOR Haberleri

Barcelona'nın sezon başından beri oynamayı bekleyen iki yeni transferi Arda Turan ve Aleix Vidal, Katalan kulübünün 2016'daki ilk maçında da forma giyemeyecek.

Katalan ekibinin transfer yasağı nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen Arda Turan ve Aleix Vidal'in 4 Ocak'ta oynanacak Espanyol maçında sahaya çıkmaları bekleniyordu. Fakat ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Yılbaşı rötarı

Yılbaşı nedeniyle 1 Ocak'ın tatil olması ve 2-3 Ocak'ın da hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle tatilde olacak olan İspanya Futbol Federasyonu, Arda ve Vidal'ın kayıtlarını yapamayacak. Bu nedenle 4 Ocak'ta oynanacak Espanyol maçında iki oyuncu da forma giyemeyecek.

Sezon başından beri oynamak için bekleyen 2 oyuncunun da biraz daha sabredip 6 Ocak Çarşamba günü oynanacak Kral Kupası maçında Villanovense ekibine karşı forma giymesi bekleniyor. İlk La Liga maçları ise Nou Camp'ta Granada'ya karşı olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...