İşte Hamzaoğlu gerçeği!

Düzenleyen:
İşte Hamzaoğlu gerçeği!

SPOR Haberleri

Genç hocanın menajerlere, “Bize sezon sonunda transfer yasağı gelecek. Devre arası oyuncu lazım” sözlerini duyan yönetim ilk fırsatta sözleşmeyi feshetti

Galatasaray, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırarak şok bir karara imza atmıştı. Bu ayrılıktan bir gün önce genç hocanın, antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı “Umut Bulut’la sözleşme yenileyecektim” açıklaması etkili olduğu ifade edilmişti. Ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıktı. Kulislerde sarı-kırmızılıların eski hocasının, futbolcu menajerleriyle bağlantıya geçip “Sezon sonunda Galatasaray’a transfer yasağı gelecek. Bize sadece günü kurtaracak değil, uzun yıllar takımda oynayabilecek futbolcular lazım” dediği öğrenildi. Bu görüşmelerin, yöneticilerin kulağına gitmesinin ardından Hamza Hamzaoğlu ile yollar ilk fırsatta ayrıldı. Sarı-kırmızılıların eski hocasının görevine son verilmesinin ardından kulüpte finansal fair-play’den sorumlu yönetici Tayfun Demir de görevini bırakmıştı. Demir, istifasının ardından “Galatasaray’ın mali açıdan durumu iyi değil. Sezon sonunda transfer yasağı gelebilir” diyerek bir bakıma Hamza Hamzaoğlu’nun menajerlerle yaptığı görüşmeleri doğrular nitelikte açıklamada bulunmuştu.

‘Hemen görev almam’ demişti

∂ Galatasaray’da görevine son verildikten sonra “Kısa süre içinde takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Aileme zaman ayırmak istiyorum” diyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun değişimi dikkat çekti. Adı Bursaspor ile anılmaya başlayan genç hoca, “Bursaspor’dan teklif gelirse şartları konuşurum” diyerek herkesi şaşırttı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...