BOMBA SÖZLER! 'Galatasaray hep iş çeviriyor!'

BOMBA SÖZLER! 'Galatasaray hep iş çeviriyor!'

SPOR Haberleri

Basketboldaki Kizer krizi sonrası F.Bahçe'ye çatan G.Saray Başkanı'na Mahmut Uslu'dan sert yanıt...

Fenerbahçe yönetiminden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimine tepki... Sarı lacivertlilerin genel sekreteri Mahmut Uslu basın toplantısının yapıldığı anda bir iş ziyareti nedeniyle Türkmenistan’daydı. 

Saat farkı nedeniyle ulaşamadığımız Uslu’ya dün sabah ulaştık ve sarı kırmızılıların açıklamalarını sorduk. Uzun süredir sessiz olan Uslu, eski Basketbol Federasyonu 2. başkanı ve eski milli takım teknik kurul baskanı olarak, söz konusu basketbol olunca sessizligini ilk kez bozdu ve önemli açıklamalar yaptı. İşte Uslu’dan Kizer krizi sonrası Dursun Özbek ve Galatasaray’a yanıtlar:

GROSSKREUTZ’A DA BAKSINLAR

- Öncelikle, Galatasaray sorumlusunun soylediklerinin aksine, Fenerbahçe yonetimi olarak bizler, şu ana kadar bu konuyla ilgili hiçbir şekilde demeç vermedik ve herhangi bir açıklama yapmadık.

- Federasyonun emir erimiz olduğunu söylüyor... Tufan-Cemal skandalında da mı TBF emir erimizdi?.. Şampiyonluk maçına çıkmadıklarında da mı TBF emir erimizdi?.. Kizer’i TBF mi oynattı?.. Futbolda Grosskreutz’ı profesyonellerin bir hatası nedeniyle oynayamadığı zaman da Futbol Federasyonu mu hatalıydı?

- Bu oyuncu ABD Milli Takımı’nda oynamış... Bosna Milli Takımı’nda nasıl oynayabilirdi ki zaten... İnternet var…Baksınlar... Aslında baktıklarından da eminim... Çaresizlikten bu yanlışlığı yaptılar.. Kamuoyunu yanıltmasınlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...