Hocasından Gökhan İnler'e ince mesaj!

Düzenleyen:
Hocasından Gökhan İnler'e ince mesaj!

SPOR Haberleri

Claudio Ranieri, Gökhan İnler'in durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig'de 14 hafta sonunda 29 puanla ikinci sıraya kurulan ve lider Manchester City'yi yakalayan Leicester City'de Gökhan İnler krizi yaşanıyor.

İlk 11'de sürekli forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğunu söyleyen Gökhan İnler hakkında konuşan menajer Claudio Ranieri, olaya el koydu. Ranieri, "Gökhan, Leicester'da mutlu. Tabii ki yedek kulübesinde oturmaktan dolayı mutlu olmasını bekleyemem ama o da takımın durumunu anlıyor" diyerek oyucusuna mesaj gönderdi.

Tecrübeli teknik adam, "Neden düzgün giden takımı değiştireyim? Evet ben Tinkerman'im* ama aptal değilim" diyerek Gökhan'ın bir süre daha yedek kulübesine kalacağına dair sinyal verdi.

*Tinkerman: İngiltere'de futbol takımlarının taktikleri üzerinde ya da futbolcuların mevkileri ile ilgili sürekli değişik varyasyonlar deneyen menajerlere takılan lakap.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...