Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eboue'den Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması

/ Kaynak: Ntvspor
Eboue'den Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması

SPOR Haberleri  /  Ntvspor

Amatör Lig takımlarından Yeşilköyspor ile antrenmanlara çıkan Emmanuel Eboue, Galatasaray'dan ayrılış sürecinde yaşananları anlattı.

Şu anda serbest olduğunu da ifade eden Fildişi Sahilli oyuncu, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta oynayabileceğini söyledi.

Futbol hayatı boyunda çok güzel şeyler yaşadığını belirterek, “Bunun için Allah’a şükrediyorum. Gerçeği de sadece o biliyor” ifadesini kullanan Eboue, “Form tutmak için çalışmaya devam ediyorum. Günde iki idman yapıyorum. Fildişi Sahillleri’nden bir arkadaşımla Bakırköy’deki bir statta çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Kalbinin kırık olduğunu ancak Galatasaray’ı çok sevdiğini vurgulayan Eboue, şöyle devam etti: “Bir gün geri dönmek isterim. Hayalim Hamza hoca ile çalışmaktı ama o gelmeden önce takımın dışında kalmıştım. Yapabileceği bir şey yoktu. İşler iyi gitmeyince menajerimle yollarımı ayırdım. Kulüp te bulamadım. Avrupa ya da Türkiye’den teklif gelirse futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Şu an serbest bir oyuncuyum. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta da oynayabilirim.”

SPOR
Kaynak: Ntvspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...