Bayern Türk futbolcuyu oynatmıyor!

/ Kaynak: Ajansspor
Bayern Türk futbolcuyu oynatmıyor!

SPOR Haberleri  / Ajansspor

Geçen sezon Gladbach ile Bayern Münih arasında ufak çaplı bir krize neden olan Sinan Kurt bir türlü A takımda forma giyme şansı elde edemedi. Bild gazetesine göre bunun arkasında çok ilginç bir neden var.

Gazeteye göre yazın arkadaşlarıyla Cannes’dan St. Tropez’ye gitmek isteyen Sinan’ın bunun için helikopter kiralaması Bayern Münih yönetimini sinirlendirdi. 
Bu olayı doğrulayan Sinan Kurt'un menajeri Michael Decker, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, “Çin kampının ardından takımın 3 günlük bir izni vardı. Sinan da arkadaşlarıyla Cannes’a uçtu. St. Tropez’ye gitmek için ise 3 arkadaş 1900 Euroya helikopter kiraladılar” dedi.
Bayern’in bölgesel ligde mücadele eden ikinci takımında da gözden düşen Türk asıllı oyuncu son oynanan Unterhacting maçının kadrosuna da alınmamış, teknik direktör Heiko Vogel bunun için, “Bunun bazı nedenleri var” demekle yetinmişti.
Sinan’ın geçmişte bazı hatalar yaptığını kabul eden menajeri Decker, onun bundan dersler çıkaracağına inandığını ifade etti.
1996 doğumlu oyuncu 2014 yazında Gladbach’tan 1.1 milyon Euroya transfer edilmişti. 

SPOR
Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...