Beşiktaş'ta transfer operasyonu başlıyor

/ Kaynak: Bugün
Beşiktaş'ta transfer operasyonu başlıyor

SPOR Haberleri  / Bugün

Beşiktaş yönetimi, Akhisar maçı sonrası teknik direktör Güneş'le stoper hamlesini masaya yatırdı. Dnipro'nun 25 yaşındaki Brezilyalısı için görüş birliğine varıldı.

Beşiktaş yönetiminin, Akhisar yenilgisi sonrası teknik direktör Şenol Güneş’le acil bir durum toplantısı yaptığı öğrenildi.

Masaya yatırılan konu ise stopere yapılacak transferdi. Elindeki isimleri değerlendirmeye alan Siyah-Beyazlılar’da hem yönetim hem de deneyimli teknik adam bir isme öncelik verilmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Ukrayna ekibi Dnipro’da forma giyen Brezilyalı savunmacı Douglas için düğmeye basılma kararı alındı. Sözleşmesi 31 Aralık 2017’de bitecek futbolcu için 3 milyon euroya kadar çıkılacak. En kötü olasılıkla kiralanacak.

İKİNCİ SIRADA N'KOULOU VAR

Siyah-Beyazlı ekibin listesinde ikinci sırada yer alan isimse Marsilya’nın 25 yaşındaki stoperi N’Koulou olarak öne çıktı. Oyuncunun sözleşmesinin sezon sonu bitecek olması en büyük avantaj.

Chelsea’de aradığını bulamayan Senegalli Djilobodji de Kartal’ın gündeminde yer alan futbolculardan biri. Ancak, bu oyuncu için Fransız ekibi Lyon’un da devrede olması bu transferi şu an için zora sokmakta.

Akhisar Belediyespor’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı Douglao da düşünülen futbolcular arasında yer alıyor.

SPOR
Kaynak: Bugün
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...