"Hedefimiz devreyi lider kapatmak"

"Hedefimiz devreyi lider kapatmak"

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, takımın yükselen formunun, elde ettikleri sonuçlara yansıdığını ifade etti.

Sezon başında transfer edilen oyuncuların takıma uyum sağladığını belirten Hasan Ali, "Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Birbirimizi artık tanıdığımızı ve daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Takım içindeki oyuncuların arkadaşlıkları da üst seviyede. Bu durum, oynadığımız maçlara olumlu yönde etki ediyor" ifadelerini kullandı.

Ligde ve Avrupa'da kayıpsız devam etmek istediklerini vurgulayan Fenerbahçeli futbolcu, "Hedefimiz ligde ilk devreyi lider kapatmak. UEFA Avrupa Ligi'nde de Molde'yi deplasmanda yenerek grupta avantaj sağladık. Evimizde oynayacağımız Celtic maçını da kazasız bir şekilde atlatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezona oranla daha çok maçta forma giydiğini anlatan Hasan Ali, "Hocamın bana güvenmesi ve bunu bana hissettirmesi, oynamadığım ve üzgün olduğum zamanlarda destek vermesi, beni iyi yönde etkiliyor. Oynadıkça öz güven artışı oldu ve maç kondisyonum gelişti. Bu sene takımıma daha fazla katkı sağlıyorum" şeklinde görüş belirtti.

A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) yer almak için elinden geleni yaptığını ifade eden Hasan Ali, şunları kaydetti:

"Milli takımımızın EURO 2016'da başarılı olacağına inanıyorum. Bu turnuvada Fatih hocama ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. İnşallah ben de onlarla olup milli takıma katkı sağlamak isterim. Kadro içinde olabilmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Daha önce milli takım seviyesinde büyük turnuvada oynamadım. EURO 2016'da oynamak benim için de güzel bir tecrübe olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...