Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suarez: Maaşımın 3 katını teklif de etseler...

Düzenleyen:
Suarez: Maaşımın 3 katını teklif de etseler...

SPOR Haberleri

Barcelona’da mutlu olduğunu ifade eden Luis Suarez, maaşının üç katı teklif edilse dahi kulüpten ayrılmayacağını açıkladı.

2014 Dünya Kupası'ndan sonra Liverpool'dan ayrılarak Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez, ısırık cezası nedeniyle uzun süre forma giyememişti.

Katalan ekibi ile geçen sezon tüm büyük kupaları kazanan Suarez, bu sezona ise çok iyi başladı.

Özellikle Messi’nin yokluğunda Neymar ile birlikte takımı sürükleyen Suarez, La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 17 maçta 17 kez fileleri havalandırdı.

Barcelona'ya çok zorlu bir sürecin ardından transfer olduğunu hatırlatan Suarez, son derece mutlu. 

Kariyeri boyunca, oynamayı hedeflediği tek kulübün Barcelona olduğunu vurgulayan Suarez, "Maaşımın üç katını teklif etseler bile kulübümden ayrılmam. Sadece ben değil; ailem de çok mutlu. Daha uzun yıllar Barcelona forması giymeyi hedefliyorum" dedi.

Barcelona'dan yıllık 14 milyon euro (Yaklaşık 44 milyon TL) maaş alan Suarez, FIFA Altın Top adayları arasında gösterilmediği için kırgın olmadığını da dile getirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...