Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Sabri ailemizin parçası'

'Sabri ailemizin parçası'

SPOR Haberleri

"Taraftar asılsız şeylere kulak asmasın. Biz bir aileyiz, Sabri de ailemizin bir parçası. O gerçek bir Galatasaraylı. Maçta her şeyini ortaya koydu"

Cimbom'da Hamza Hamzaoğlu sonrası ateşten gömleği giyen Mustafa Denizli, TT Arena'ya çıktığı ilk maçta galibiyet gördü. Aslan'ın Bursa'yı devirdiği maçın ardından konuşan Denizli, sürekli ıslıklanan Sabri Sarıoğlu'na sahip çıktı. Deneyimli çalıştırıcı "Sabri son derece başarılı bir 90 dakika çıkardı. Onunla kulüp arasında kontratı için görüş birliği sağlandı. Biz bir aileyiz, Sabri de ailemizin bir parçası. O gerçek bir Galatasaraylı. Her şeyini sahaya koydu. Hangimiz hata yapmadık ki. Ona sahip çıkalım" dedi. 

Fizik olarak iyiyiz 
Denizli maçla ilgili ise şunları söyledi "Mükemmel yaptığımız şeyler var ama süresi kısa. Fizik olarak geçmişe göre iyiydik. 5-0 kazansak da kazanmasak da 15-20 güne ihtiyacımız var. Kendine güvenmeyen futbolcunun ne verdiği pas, ne attığı şut, ne tuttuğu top verimli olur. Bunların hepsini değerlendireceğiz"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...