Denizli, Bursa galibiyeti sonrası oyuncuları tebrik etti ve ekledi: Bu futbol yetmez

Düzenleyen:
Denizli, Bursa galibiyeti sonrası oyuncuları tebrik etti ve ekledi: Bu futbol yetmez

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Farklı skor elbette güzel. Ama takımın performansı bu olmamalı” diye konuştu

Galatasaray, sahasında Bursaspor’u farklı yenerek şampiyonluk yarışında “ben de varım” derken, Teknik Direktör Mustafa Denizli ortaya konulan performanstan pek memnun kalmadı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli teknik adam, 3-0’lık skorun çok önemli olduğunu belirterek, “Ancak ortaya koyduğunuz performans özellikle ilk yarıda istenilen düzeyde değildi. Goller bulduk ama pozisyon da verdik. Çok çalışmamız gerek ve sahada en az hata ile oynamamız gerekiyor. Bu futbol bize şampiyonluk yarışında kesinlikle yetmez. Herkes taşıdığı formanın hakkını sonuna kadar vermeli” ifadelerini kullandı. 

Ciddiye almalıyız
Mustafa Denizli, salı günü Kazakistan temsilcisi Astana ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak da “Avrupa Ligi’nde mutlaka yolumuza devam etmeliyiz. Rakibimizi ciddiye alacağız ve taraftarımızın beklentisine karşılık vereceğiz. Galatasaray olarak hem ligi hem de Avrupa’yı götürebilecek kapasiteyiz. Sizden mutlak galibiyet bekliyorum” vurgusunu yaptı. Galatasaray, TT Arena'da Astana'ya yenilmemesi halinde yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Öte yandan tecrübeli hoca, Bursaspor galibiyetinin ardından futbolcularına bir gün izin verdi. Sarı-kırmızılılarda kart sınırında olan Selçuk, Sabri ve Hakan Balta'nın Beşiktaş maçında cezalı duruma düşmemesi teknik heyeti sevindirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...