HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçe, Antep'te kazanarak koltuğunu korumak istiyor, 4x4’lük hesap!

Düzenleyen: /
Fenerbahçe, Antep'te kazanarak koltuğunu korumak istiyor, 4x4’lük hesap!
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Son 4 maçını da kazanan sarı-lacivertlilerde teknik patron Pereira, “Seriye ilk yarının son 4 maçını da eklersek bizi tutamazlar" dedi

Ligde 7 haftadır yenilmeyen, üst üste son 4 maçından da galibiyetle ayrılarak liderliğe kurulan Fenerbahçe'nin zirveyi kaptırmaya niyeti yok. Gaziantep deplasmanında mutlak galibiyet hedefleyen sarı-lacivertlilerin hedefi devre arasına 42 puanla girmek. Gaziantep seferi öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik Direktör Vitor Pereira, "İyi bir hava yakaladık. 4 maçlık seriye 4 maç daha eklersek zirveye iyice yerleşeceğiz. Bizim işimiz 42 puana odaklanmak. Bunu başarırsak bu sezon bizi kimse tutamaz" dedi. Gaziantep'in sıralamadaki yerine aldanmamaları gerektiğini vurgulayan Pereira, "Hiçbir maç savaşmadan, mücadele etmeden kazanılmaz. Bu nedenle 90 dakika ciddiyeti elden bırakmamalıyız. Son haftalarda yakaladığımız ivmeyi yukarı çekerek devam etmemiz şart" ifadelerini kullandı.

Fernandao'dan gol sözü
Oyuncularından tamamen maça konsantre olmalarını isteyen Vitor Pereira, "Skor ne olursa olsun disiplini bozmadan, oyundan kopmadan oynayacağız" vurgusunu yaptı. Portekizli teknik adam ayrıca ceza sınırında olan Fernandao, Josef De Souza, Mehmet Topal, Nani ve Alves başta olmak üzere bütün takıma, "Gereksiz kart görmekten kaçının" mesajı verdi. Bu arada sakat olan Van Persie'nin yokluğunda ilk 11'de sahne alacak Fernandao gol sözü verdi. Bu sezon 22 maçta 11 gol kaydeden ancak ligdeki 5 golünü de Kadıköy'de atan sambacı, deplasmanda da ağları havalandıracağını söyledi. Brezilyalı yıldız, "İlk deplasman golümü Gaziantep'e atmak istiyorum. Ancak önceliğim takımın kazanması. Alacağımız 3 puan benim bireysel başarımdan çok daha önemli" açıklamasını yaptı.

Başkan yalnız bırakmadı
Fenerbahçe, Gaziantep maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı idmanla tamamladı. Öğleden sonra özel uçakla Gaziantep'e giden sarı-lacivertli kafilede Başkan Aziz Yıldırım da yer aldı. Fenerbahçe'yi Gaziantep'e inişinde coşkulu bir taraftar topluluğu karşıladı.
M.Emin ULUÇ

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...