Galatasaray, Astana maçı hazırlıklarına başladı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray, Astana maçı hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında salı günü Astana ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Daha sonra koşu yapan sarı-kırmızılılar, ana bölümde topla çalışmalar gerçekleştirdi. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketleri ile tamamlandı.

Göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ezilme olan Hakan Balta ile gribal enfeksiyonu bulunan Selçuk İnan tedbir amacıyla antrenmana çıkarılmadı. Lionel Carole, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı kondisyon çalışması yaptı. Hamit Altıntop ise günü salonda kuvvet ve adaptasyon çalışmasıyla geçirdi. Jason Denayer de tedavisinin ardından sahada düz koşu yaptı.

Galatasaray, Astana maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...