Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Podolski: Beraberliği yeterli gören stada gelmesin

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Podolski: Beraberliği yeterli gören stada gelmesin

SPOR Haberleri  / Sabah

Podolski'den Astana maçı için G.Saray taraftarına mesaj

Galatasaray'ın 3-0 kazandığı Bursaspor karşılaşmasında bir gol atan ve bir asist yapan Lukas Podolski, yarın akşam oynanacak olan Astana sınavı öncesi sarı-kırmızılı taraftara seslendi. Avrupa Ligi'ne kalmaları için bir puanın yeterli olduğu hatırlatılan Podolski, "Biz Galatasarayız ve her maça kazanmak için çıkarız. Astana karşısında kesinlikle beraberliği düşünmüyoruz. Taraftarımız beraberliği yeterli görüyorsa stada hiç gelmesin" dedi. 

ÇOK KOLAY GOLLER YEDİK
Yeni teknik direktörleri Mustafa Denizli ile pozitif bir hava yakaladıklarını belirten Alman yıldız, "Üst üste birkaç maç kazanamayınca üzerimizde baskı oluşmuştu. Çok kolay goller yedik. Bursaspor galibiyeti hem 3 puan getirdi hem de kalemizi kapattık, bu da bize özgüven olarak döndü Bunu devam ettireceğiz" dedi. 

BALTA&İNAN İDMANDA YOK
Galatasaray, yarın oynayacağı Astana maçının hazırlıklarına dün başladı. Göğüs kafesi sağ ikinci kaburga kemiğinde darbeye bağlı kemik ödemi ve ezilme olan Hakan Balta ile gribal enfeksiyonu bulunan Selçuk İnan, tedbir amacıyla antrenmana çıkarılmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...