Rıdvan Dilmen: Kırmızı kart doğru!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Kırmızı kart doğru!

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Gaziantepspor - Fenerbahçe maçını analiz etti.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Gaziantepspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısını analiz etti.

NTV Spor'daki %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, devre arasındaki yayında şu ifadeleri kullandı;

'Antep sıkı takım'

"Gaziantep geçen hafta büyük bir şansı gerçekleştirmişti. Demek ki reaksiyonu kuvvetli takım. Gaziantepspor sıkı bir takım ama bugün hücum yapmak isteyen takımlar için de kötü bir zemin var."

'Kırmızı kart doğru'

"Hakem, Hasan Ali'yi bariz gol şansından dolayı attı. Bariz gol şansı olmasa da karnına basıyordu, sıyırdı. Kırmızı kart doğru. Ben olsam ben de aynı kararı verip Hasan Ali'yi atardım."

Pereira'ya öneri

"Pereira, gerekirse stoperlerden birini çıkarıp, Mehmet Topal'ı stopere çekip, Ozan'ı merkeze çekebilir. Gaziantep'in attığı gol ise tartışılıyor bir şey var mı bilmiyorum."

'TFF ertelemeyi kaldırsın'

"Akhisar'da Douglao'nun Fenerbahçe maçı öncesi cezası ertelendi. Aynı şey Chibuike için de oldu. Burada bir denge olmalı. TFF'den ricam bu verilen cezalarda erteleme olayını kaldırsınlar. Burada bir denge olmalı."

'Bu şartlarda 1 puan iyidir'

Rıdvan Dilmen, 2-2'lik skorla tamamlanan maçın ardından yayınlanan programda ise şöyle konuştu;

"Fenerbahçe tek kale maç oynadı. Hiç 11'e 10 gibi oynanmadı. Fenerbahçe 2 puan kaybetti denemez. 1 puan iyi bu şartlarda. Çok fazla pozisyon bulmasa da maçın tek hakimi Fenerbahçe'ydi. Pereira gerekli gördüğü hamleleri yaptı. Tabii ki 10 kişi kalınca planlar bozuldu. Koşullar Fenerbahçe'nin aleyhine gelişti."

'Mutlu Hoca düşünmeli!'

"Gaziantepspor ligde en az gol atan 2 takımdan biriydi. Fakat fazla gol yemeyen sert bir takım. 1 saat 10 kişi oynayan rakibe karşı hiç basmayan bir oyun düzeni, Mutlu Hoca'nın ve kulübün düşünmesi gereken bir problem."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...