Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan Beşiktaş'ı uçuracak açıklama!

/ Kaynak: İHA
Fikret Orman'dan Beşiktaş'ı uçuracak açıklama!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Vodafone Arena bittikten sonra önümüzdeki sezonlardan itibaren bir uçak alacağız. Beşiktaş markalı bir uçakla uçmak istiyoruz. Kendi markamızın uçakta olmasını istiyoruz" dedi.

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve temel hedefi Ankara’yı 'marka kent' hedefine bir adım daha yaklaştırmak olan Ankara Marka Festivali’ne katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, “Beşiktaş farklılık oluşturmak üzerine kurulmuş bir takım. Sloganları, marşları, taraftarları farklıdır. Herkesle bir olmaktansa farklı olmayı seçen bir takımdır. Bunun da bizim marka değerimizi çok güçlendiren bir şey olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZİM EN DEĞERLİ VARLIĞIMIZ BEŞİKTAŞ’IN MARKA DEĞERİDİR”
Beşiktaş’ın marka stratejileri hakkında bilgi veren Orman, en fazla önem verdikleri şeyin yönetim başarısı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Bizim en değerli varlığımız Beşiktaş’ın marka değeridir. Her yaptığımız alımda Beşiktaş’ın markasıyla alakalı stratejilerimiz ve algı yönetimimiz vardır. Buna çok dikkat ederiz. Sporda da Beşiktaş markasının algılanmasını farklılık üzerine kurduk. Hiçbir zaman polemiklere, insanları rahatsız edecek şeylerin içerisine girmemeye, bunun içerisine çekmek isteyenlerden uzak durmaya, Beşiktaş markasını temiz bir spor kulübü olarak insanlara sunmaya gayret ederiz.”

“SENELİK SPONSORLUK GELİRİ 40 MİLYON DOLAR”
Beşiktaş’ın sponsorluk anlaşmalarından gelen yıllık gelirini açıklayan Orman, “Bizim markamızla bir araya gelen markaların kazançlı olması ve kazan kazan stratejisini oluşturamadığımız takdirde başarılı olmayacağımızı biliriz. Bütün stratejilerimizi bunun üzerine kurarız. Beşiktaş markası şu anda Türkiye’nin en değerli markasıdır. Yapmış olduğu sponsorluk anlaşmaları da bunun göstergesidir. Beşiktaş Spor Kulübü’nün senelik sponsorluk geliri 40 milyon dolar civarındadır” şeklinde konuştu.

“BİZ ORAYA BİR SARAY YAPIYORUZ”
“Vodafone Arena bir stat değildir, bir imar kavgasının simgesidir” diyen Orman, "Türkiye’nin en önemli lokasyonunda Beşiktaşlılar, dünyanın en güzel statlarından bir tanesine sahip oluyor. Aslında bir anıt eser denilebilir… Biz oraya bir saray yapıyoruz. Bunun da Beşiktaş’ın marka algısını inanılmaz derecede yukarı çıkaracağını düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

ORMAN’DAN KULÜP UÇAĞI PROJESİ
Beşiktaş Kulübü sporcularını taşımak ve marka değerini yükseltme için bir uçak projelerinin olduğunu açıklayan Orman, “Vodafone Arena bittikten sonra önümüzdeki sezonlardan itibaren bir uçak alacağız. Beşiktaş markalı bir uçakla uçmak istiyoruz. Kendi markamızın uçakta olmasını istiyoruz. Futbol takımının havaalanına Beşiktaş logolu bir otobüsle, havaalanından da yine Beşiktaş logolu bir uçakla ayrılmasını istiyoruz. Gittiği yerden de Beşiktaş markalı bir otobüsle ayrılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Mevzu sporcularımız çok rahat etsin, yöneticilerimiz çok iyi uçsunlar değil, bu bir marka algısıdır. Havaalanında onu gören bir sporseverde bıraktığı izlenim çok farklı bir izlenimdir" ifadelerini kullandı.
Orman, Ankara’da Beşiktaşlıların, Ankara halkının kullanabileceği bir spor alanı yapmayı planladığını ve bu alanın temini için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten söz aldıklarını ifade etti. Programın sonunda ATO Başkanı Salih Bezci, Orman’a plaket takdim etti.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...