Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yenildikçe motive oluyoruz

Yenildikçe motive oluyoruz

SPOR Haberleri

Jose Mourinho, takımın bu sezon kötü gidişinin kendisine büyük bir motivasyon sağladığını ve her yenilginin ardından daha fazla çalışma azmiyle uyandığını söyledi.

Portekizli teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Stamford Bridge Stadı'nda oynayacakları Porto maçı öncesinde kulübün Cobham'daki tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Mourinho, geçen sezon şampiyon olmalarına karşın bu sezon durdurulamayan kötü gidişin kendisini motive ettiğini belirterek, "Motivasyonumun bu kadar yüksek olacağını hiç düşünmezdim. Her yenilginin ardından daha fazla çalışma azmiyle uyanıyorum. Dolayısıyla bu süreç kendimi daha iyi tanımamı sağladı ve düşündüğümden daha güçlü olduğumu fark ettirdi" diye konuştu.

Kazanmanın, her zaman harika olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam, kötü sonuçların her şeyi zorlaştırdığını ancak kendisini bu süreçte çok güçlü bulduğunu dile getirdi.

52 yaşındaki çalıştırıcı, kulübün Rus sahibi Roman Abramovich'in kendisini kovmayacağından nasıl emin olduğu sorusuna, "Çünkü bu kulüp için birçok iyi şey yaptığımı düşünüyorum. Bana iki kez inandı. İlki beni kulübe geri çağırdığında, ikincisi ise bana yeni bir 4 yıllık sözleşme sunarken. Bir kulüp sahibinin, rüzgarın estiği yöne göre değişeceğini düşünmüyorum. Bu rüzgarın şiddetli olduğunun farkındayım çünkü Premier Lig'de çok olumsuz sonuçlar aldık" yanıtını verdi.

İstatistiklere bakıldığında takımın iyiye doğru gittiğini kaydeden Mourinho, her zamankinden fazla koştuklarını ve daha fazla topla oynadıklarını ancak bunu skora yansıtmakta yetersiz kaldıklarını söyledi.

Mourinho, meslektaşı Alex Ferguson'un kendisiyle ilgili yaptığı "Kovulsaydı aptallık olurdu" yönündeki açıklamanın hatırlatılması üzerine, "Ferguson'un açıklamalarını okumadım ancak bana bahsettiler. Dostlarla sahte dostlar arasında fark vardır. Sir Alex benim dostumdur ve sözleri çok hoş. Birini sevdiği için bu sözleri söylememiş, birini dürüst bulduğu için bunları söylemiş" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam, lider Leicester City ile oynayacakları maçı kaybetmeleri halinde kovulacağını düşünüp düşünmediği şeklindeki soru üzerine de "Kazanırım, beraberlik olur ya da kaybederim. Çok kötümser birisin, bense iyimser biriyim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...