Göztepe'ye hükmen mağlubiyet şoku!

Düzenleyen:
Göztepe'ye hükmen mağlubiyet şoku!

SPOR Haberleri

PFDK, Göztepe'yi Ziraat Türkiye Kupası Nazilli Belediyespor maçına cezalı futbolcu ile çıktığı gerekçesiyle hükmen mağlup saydı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yapılan toplantı sonrası alınan kararları açıkladı. PFDK, Göztepe'yi cezalı futbolcu ile müsabakaya çıktığı gerekçesiyle, Ziraat Türkiye Kupası Nazilli Belediyespor maçında hükmen mağlup saydı.

TFF'nin resmi internet sitesinden açıklanan karar şu şekilde:

"Göztepe'nin, 03.12.2015 tarihinde oynanan Göztepe - Nazilli Bld. Spor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, cezalı futbolcunun müsabakada oynamasından dolayı Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22/f Maddesi uyarınca (0-3) hükmen mağlup sayılmasına,

Aynı müsabakada Göztepe sporcusu Mehmet Enes Öztürk'ün, cezalı olduğu halde müsabakada yer almasından dolayı takdiren 4 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Göztepe idarecisi Ali Ekber Düzgün hakkında, cezaya uymama eylemine iştirak nedeniyle sevk yapılmış ise de FDT'nin 50. Maddesinde yöneticiler açısından cezaya uymama eyleminin iştirak halinin ceza karşılığı bulunmadığından ceza tayinine yer olmadığına karar verilmiştir."

Geçtiğimiz günlerde İspanyol devi Real Madrid de Cadiz ile Kral Kupası'nda oynanan karşılaşmada cezalı oyuncu oynatması nedeniyle kupadan elenmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...